Real Magazin - Magazinul tau si al casei tale!
RETURNARE PRODUSE
Fara motive in 14 zile
PLATI SIGURE
Partener Libra
TRANSPORT
GRATUIT* sau 15 Lei
*pentru comenzi de minim 300 lei

Politica de Confidentialitate

S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33045.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.realmagazin.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. REAL MAGAZIN S.R.L., inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 33045, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. REAL MAGAZIN S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. REAL MAGAZIN S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Conform legii 677/2001, aveti dreptul de acces gratuit( dar nu mai mult de o data pe an) pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C.REAL MAGAZIN S.R.L., Str. Dirijorului, Nr.22-24,Sector 1, Loc./Jud. Bucuresti, va puteti exercita, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, www.realmagazin.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic/saptamanal/lunar si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.realmagazin.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Site-ul www.realmagazin.ro este proprietatea S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. cu sediul social in Str. Dirijorului, Nr. 22-24, sector 1, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/7960/2014, Cod Unic de Inregistrare 33348959.

concursul lunii
blog
NEWSLETTER:
Ne gasiti si pe:
facebook
google+
twitter
» Protectia Consumatorilor - ANPC
Realizat de HDesign.ro
© 2014 S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. - C.U.I. RO33348959 - RC:J40/7960/2014
S.C. REAL MAGAZIN S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal nr. 33045
Icon securitate LibraPay